Zalen tot 350! personen

Zalen tot 350! personen - Hotel Maastricht

Zakelijke bijeenkomsten
met persoonlijk tintje

Vergaderen in stijl

Zalen tot 350! personen

Zalen

Haal het maximale uit uw bijeenkomst bij Hotel Maastricht! Door de diversiteit aan zaalcapaciteiten is er voor iedere vergadering of congres een geschikte ruimte aanwezig. Onze medewerkers staan klaar om uw evenement volledig op maat te maken!

EEN SUCCESVOLLE MEETING BEGINT BIJ DE IDEALE LOCATIE.

 • Vergaderen - Hotel Maastricht

  Vergaderen in stijl

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres, wij bieden u altijd een passend arrangement!

  Lees meer
 • Feesten - Hotel Maastricht

  Feesten op maat

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Lees meer
 • Dineren - Hotel Maastricht

  Dineren

  Voor een sfeervol diner bent u bij Hotel Maastricht aan het juiste adres! Wij bieden u een sfeervolle ambiance met gastvrije bediening, een goed glas en heerlijke culinaire gerechten om uw avond tot een succes te maken.

  Lees meer
 • Koffietafels - Hotel Maastricht

  Koffietafels

  Graag verzorgen wij uw koffietafel in een private en huiselijke sfeer, zodat u samen herinneringen kunt ophalen of troost bij elkaar kunt vinden.

  Lees meer
 • Sport - Hotel Maastricht

  Sport

  Hotel Maastricht staat klaar voor sportteams! Door de jarenlange ervaring kunnen wij inspelen op de behoeften van uw team!

  Lees meer
 • Zaalcapaciteit - Hotel Maastricht

  Zaalcapaciteit

  Hotel Van der Valk Maastricht beschikt over 11 multifunctionele zalen. Van 5 personen boardmeeting tot een meerdaagse conferentie voor 350 personen; alles is mogelijk!

  Lees meer