Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte

À la carte

À la carte

  • Broodplankje – vegetarisch *

    7,50

    zuurdesem brood wit of bruin | 2 dips | olijven

    supplement: charcuterie Serranoham & Mortadella + €4,50

    * Vegetarisch
  • Half dozijn oesters

    21,50

    In 3 bereidingen: Sambai azijn - bieslook | gegratineerde Rockefeller | Gin - tonic granité

    ook per stuk te bestellen voor €4,50

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Rundercarpaccio

    15,50

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitten | zongedroogde tomaat | Parmezaan

  • Ceviche van tonijn

    16,50

    granaatappel | komkommer | zoete aardappel | tijgermelk

  • tartaar van half gedroogde tomaat

    14,50

    Basilicumcrème | parmezaankoekje | rettich-kruidensalade | tomaat-djeroek vinaigrette

  • Steak tartaar

    16,50

    ossenstaart | gepekelde eidooier | brioche | ossenstaart vinaigrette

  • Bietensalade

    14,50

    pistache | feta | koolrabi | bietenvinaigrette

  • Shortrib – warm geserveerd

    16,50

    spitskool | sjalot | knolcrème | knolselderij vinaigrette

  • Sliptong – warm geserveerd

    18,50

    a la meuniére | wortelcrème

  • Terrine van eendenlever

    16,50

    pistache | brioche | hazelnootcrème | ui monegask

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Maïs velouté

    9,50

    sugar snaps julienne | paprika olie| geroosterde maïs

  • Aspergesoep

    9,50

    ei | ham | peterselie

  • Tomaten-basilicumsoep *

    8,50

    kruidenroom

    * Vegetarisch
  • Bisque

    10,50

    schaal-schelpdieren | rouille | tuinkruiden

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Eendenborst

    27,50

    seizoensgroenten | gegrilde en gelakte eendenborst | vleesjus

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    21,50

    seizoensgroenten | saus naar keuze *

  • Black Angus steak

    29,50

    seizoensgroenten | vleesjus* | rosé gebakken sukade

  • Tournedos

    35,50

    seizoensgroenten | truffel - Madeira saus

    supplement: eendenlever + €6,00

  • Cote de boeuf - voor twee personen per persoon 34,50

    34,50

    600 gram cote de boeuf | gegrilde groenten | bearnaisesaus | vleesjus | bereidingstijd tot 45 minuten

  • Lam

    29,50

    Lamsrack | lamsnek | seizoensgroenten | saus van Provençaalse kruiden

  • Asperges à la flamande

    ei | Iberico kookham| geklaarde boter

    weekprijs

    Supplement asperges 2 stuks

  • Iberico varkenswangen

    27,50

    aardappelpuree | seizoensgroenten | vleesjus

  • Zalmfilet

    28,50

    seizoensgroenten | beurre blanc

  • Sliptongen

    A la Meuniére | wortelcrème | seizoensgroenten

    Twee sliptongen 27,00

    Drie sliptongen 35,00

  • Kabeljauw

    27,50

    geschaafde eidooier | bleekselderij | oester-boter saus

  • Dorade

    27,50

    Octopus | kappertjes | schaaldierensaus

  • Ravioli asperge *

    22,50

    lamsoor | gepofte tomaat | asperge | saus van asperge

    * Vegetarisch
  • Risotto chimichurri *

    24,50

    venkel | gepofte sjalot | kruidenolie

    * Vegetarisch
  • Paddenstoel *

    22,50

    Eryngii | bloemkool | zonnebloempitten | zwarte knoflook beurre blanc

    * Vegetarisch
  • Vegetarische schnitzel *

    21,50

    gepofte knolselderij schnitzel | seizoensgroenten | knolselderij vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Vega burger - vegetarisch *

    21,50

    falafel| tahini | zoet-zure rode ui | little gem

    * Vegetarisch

* Wenst u een andere saus dan onze huisgemaakte vleesjus? Dan kunt u uiteraard uit onderstaande sauzen kiezen. ** champignonroomsaus | vleesjus | peperroomsaus | rode wijnsaus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiting van een culinaire avond
  • Witte chocolade cheesecake

    11,50

    Dulce de leche | lemoncurd | bross | limoncello ijs

  • Citroen merenque

    11,50

    yuzu sorbet | Napoleon krokant | grapefruit

  • Vanille vlierbesbloesem

    11,50

    vlierbloesem espuma | vanille mousse | appel sorbet

  • 5 soorten kaas

    15,50

    vijgencompote | stroop | gember-notenbrood

  • Dame Blanche

    10,50

    vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

    Supplement: advocaat +2,50

  • Yoghurt - mango panna cotta

    11,50

    ananas - munt salade | chocolade crunch | mango sorbet

Voor bij de koffie

Voor bij de koffie

  • Pastel de nata

    3,50

    Supplement: vanille ijs | + 2,50

  • Mini dame blanche

    4,50

    vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom