Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Corona Maatregelen

Op deze pagina leest u meer over wat er mogelijk is voor een eventueel verblijf in ons hotel!

Op dit moment zijn onze restaurants gesloten. Het is mogelijk om te ontbijten, lunchen of dineren op de hotelkamer. De wellness en fitness zijn op dit moment wel geopend.

Wij zijn genoodzaakt om al onze ontbijt-, lunch-, diner- en vergadergasten te vragen naar een geldig vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Wij zullen dit checken door middel van het scannen van de QR code op de mobiele telefoon. Mocht u geen bewijs hebben, is het mogelijk om iets te nuttigen in de hotelkamer. Voor overnachten en het gebruik maken van onze wellness en fitness faciliteiten is geen bewijs nodig.

Het dragen van een mondkapje in ons hotel is verplicht. Ook vragen wij nadrukkelijk 1,5 meter afstand te houden en de looproutes in het hotel in acht te nemen.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Ook indien u woont in een risicogebied of in een risicogebied geweest bent in de afgelopen 14 dagen, vragen wij u om thuis te blijven. Wij volgen hierin de adviezen van de Nederlandse overheid.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt

Voor het afhalen van het ontbijt bent u van harte welkom in ons ontbijtrestaurant. U kunt zelf uw ontbijt samen stellen om het vervolgens te nuttigen op de hotelkamer. De ontbijt tijden zijn:

  • Maandag t/m vrijdag van 06:30-10:30
  • Zaterdag & zondag van 07:00-11:00

Drukte bij het ontbijt (stoplicht):

  • 06:30/ 07:00 – 08:00 = groen, oftewel een rustig tijdstip.
  • 08:00 – 09:00 = oranje.
  • 09:00 – 10:30/ 11:00 = rood, oftewel het is super druk bij het ontbijt.

Ontbijten voor gasten zonder hotelreservering is helaas nog niet mogelijk.

Brasserie

Onze brasserie is helaas vanaf 19 december 2021 tot 14 januari 2022 gesloten.

Restaurant

Tot 14 januari 2022 geldt dat alle restaurants gesloten moeten zijn.

Het is mogelijk om te lunchen of dineren in uw hotelkamer. Dit kan door middel van afhaal of roomservice tussen 12:00 - 21:30 uur.

Het afhalen van dranken is mogelijk tussen 12:00 - 21:30 uur in het restaurant.

Indien u een arrangement geboekt heeft met een diner inbegrepen, is het nog steeds mogelijk hier gebruik van te maken. Wij zorgen ervoor dat er een tafel op de kamer klaar staat waaraan u het diner kunt nuttigen. De gangen kunt u in één, twee of drie keer afhalen bij het restaurant; dit bepaald u zelf.

Coronabewijs

Momenteel zijn wij genoodzaakt te controleren op een coronabewijs in het restaurant, in de brasserie, bij het ontbijt en in de vergaderzalen. Een bewijs kan ook getoond worden in de vorm van een papieren vaccinatiebewijs of testbewijs. Wanneer u geen toegangsbewijs heeft, is het mogelijk om het ontbijt, lunch of diner in het restaurant af te halen en op uw kamer te nuttigen.
Vergeet niet dat u naast het toegangsbewijs tevens een identificatiebewijs moet kunnen tonen.

Meer informatie over het coronabewijs leest u op website van Rijksoverheid.

Zwembad

Vanaf 14 januari is ons zwembad weer dagelijks geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Fitness

Onze fitness is vanaf 14 januari dagelijks weer geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur.
Laatste update 14.01.2022