Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Maastricht is open!

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Vanaf 1 juli kunnen gasten weer ontbijten, lunchen en dineren ongeacht of u hotelgast bent. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Ook indien u woont in een risicogebied of in een risicogebied geweest bent in de afgelopen 14 dagen, vragen wij u om thuis te blijven. Wij volgen hierin de adviezen van de Nederlandse overheid.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt en diner in het restaurant
Vanaf 1 juni mogen alle gasten weer bij ons ontbijten en dineren in ons restaurant. Wel dient u te reserveren voor het ontbijtbuffet of diner in het à la carte restaurant.

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Voordat u het restaurant betreedt vragen wij u om uw handen te desinfecteren;
  • Houd 1,5 meter afstand van personeel en andere gasten;
  • Houd u aan de aangegeven looproutes.

Heeft u vragen over deze procedures, stel deze gerust.

Roomservice
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten, lunchen of dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers.

Brunchen en Live Cooking
Vanaf 17 juli hebben wij elke vrijdag, zaterdag en zondag een zomerbuffet en met mooi weer hoort daar natuurlijk ook een barbecue bij. Helaas hebben wij nog geen brunchbuffet.

Terras en Brasserie
Bar/Brasserie St. Pieter is dagelijks geopend van 09.00 - 00.00 uur voor al onze gasten, ook zonder hotelovernachting. Reserveren is niet noodzakelijk.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor gasten met een verblijf in het hotel. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook de hygiënevoorschriften zoals hierboven beschreven.

Fitness & Wellness

Onze fitness- en wellnessruimtes zijn vanaf 1 juli weer geopend. Beautysalon Bell-Allure is op afspraak geopend. Klik hier voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! Vanaf 1 juli is het weer mogelijk voor alle gasten om te ontbijten, lunchen en dineren. Voor het ontbijtbuffet en het diner in het à la carte restaurant dient u te reserveren. Onze Brasserie is geopend van 09:00 tot 00:00 en wij nemen geen reserveringen aan voor de Brasserie.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij desinfectiezuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt desinfecteren.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet gesloten is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal aantrekkelijke arrangementen. Bekijk hier onze arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen?
Ja! Onze Brasserie is geopend van 09:00 tot 00:00 voor alle gasten. Reserveren is niet mogelijk dus komt u gerust langs.

Is het Live Cooking Buffet open?
Ja, vanaf 17 juli gaan wij beginnen met Live Cooking Zomerbuffet en met mooi weer hoort hier natuurlijk ook een barbecue bij. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kunt u genieten van het zomerbuffet.

Is het zwembad open?
Ja, het zwembad is geopend voor gasten met een hotelovernachting. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook onze hygiënevoorschriften.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Het zwembad, de wellness en de fitnessruimtes zijn geopend voor hotelgasten.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via valkfietsen.nl. De receptie heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 30 juni 2020