Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Corona Maatregelen

Op 12 januari 2021 is er in de persconferentie bekend gemaakt dat de lockdown met drie weken verlengd is. Ons hotel is nog steeds geopend, maar onze faciliteiten zijn zeer beperkt. Het restaurant, de brasserie, het zwembad en de fitness zijn t/m 9 februari 2021 helaas gesloten. Op deze pagina leest u meer.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Ook indien u woont in een risicogebied of in een risicogebied geweest bent in de afgelopen 14 dagen, vragen wij u om thuis te blijven. Wij volgen hierin de adviezen van de Nederlandse overheid.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. In ons hotel zijn mondkapjes verplicht in alle openbare ruimtes. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt & Diner
Vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 is ons restaurant en de brasserie helaas gesloten.

Roomservice
Vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 is roomservice helaas niet mogelijk.

Afhalen - Ontbijt
Vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 is het enkel mogelijk om uw ontbijt af te halen. Na het afhalen dient u dit weer mee te nemen naar de kamer. Het ontbijt bestaat uit een standaard ontbijtbox.

Afhalen - Diner
Vanaf 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 is het enkel mogelijk om uw diner af te halen. Na het afhalen dient u dit mee te nemen naar de kamer. In de kamer kunt u bestellen van onze afhaalkaart. Wanneer uw bestelling klaar is zullen wij u bellen, zodat u het kunt ophalen bij de afhaalbalie.

Brunchen en Live Cooking
Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van Corona, zijn onze buffetten in maart 2020 stopgezet. Houdt u onze website in de gaten voor verder informatie. Wij hopen u spoedig weer te kunnen ontvangen.

Zwembad

Ons zwembad is tot 9 februari 2021 helaas gesloten.

Fitness & Wellness

Onze fitness is tot 9 februari 2021 helaas gesloten.