Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Maastricht heet u van harte welkom!

Wij zijn heel blij dat we onze gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dichtgegaan voor overnachtingen. Hotelgasten kunnen bij ons heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Het restaurant, de brasserie en de bar zijn vanaf 22:00 uur gesloten. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM, Veiligheidsregio Zuid-Limburg en Koninklijke Horeca Nederland. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Ook indien u woont in een risicogebied of in een risicogebied geweest bent in de afgelopen 14 dagen, vragen wij u om thuis te blijven. Wij volgen hierin de adviezen van de Nederlandse overheid.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt en diner in het restaurant
Vanaf 1 juni mogen hotelgasten weer bij ons ontbijten en dineren in ons restaurant. Wel dient u te reserveren voor het ontbijtbuffet of diner. Helaas zijn gasten zonder hotelreservering op dit moment niet welkom voor ontbijt, lunch of diner.

Voor het ontbijt kunt u reserveren bij de receptie. Elke hotelgast wordt verwelkomt op het gereserveerde tijdstip en heeft 60 minuten de tijd om te ontbijten.

Voor het diner kunt u ook reserveren bij de receptie. De reservering is mogelijk voor tijdvak 1: van 17:00 tot 19:30 uur of tijdvak 2: 20:00 tot 22:00 uur.

Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Voordat u het restaurant betreedt vragen wij u om uw handen te desinfecteren;
  • Houd 1,5 meter afstand van personeel en andere gasten;
  • Houd u aan de aangegeven looproutes.
  • Het maximum van 30 gasten per ruimte.

Heeft u vragen over deze procedures, stel deze gerust.

Roomservice
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten, lunchen of dineren hebben wij een lekkere roomservice kaart samengesteld. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers.

Brunchen en Live Cooking
Vanwege de laatste ontwikkelingen op het gebied van Corona, hebben wij helaas besloten onze buffetten tijdelijk stop te zetten. Houdt u onze website in de gaten voor verder informatie. Wij hopen u spoedig weer te kunnen ontvangen.

Terras en Brasserie
Bar/Brasserie St. Pieter is dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur voor al onze hotel gasten. Reserveren aan de deur is noodzakelijk.

Ook kunt u in de Brasserie dineren. Hiervoor dient u een reservering te maken bij de receptie. De reservering is mogelijk voor tijdvak 1: van 18:00 tot 20:00 uur of tijdvak 2: 20:00 tot 22:00 uur.

Serre
In onze Serre verwelkomen wij u graag voor een drankje of bitterballen/ bittergarnituur. U bent hier welkom vanaf 17:00 tot 21:00 uur.

Zwembad

Ons zwembad is geopend voor gasten met een verblijf in het hotel. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook de hygiënevoorschriften zoals hierboven beschreven.

Fitness & Wellness

Onze fitness- en wellnessruimtes zijn vanaf 1 juli weer geopend. Beautysalon Bell-Allure is op afspraak geopend. Klik hier voor meer informatie.
LET OP: vanwege renovatie werkzaamheden is de Wellness van maandag 2 november t/m vrijdag 6 november 2020 gesloten.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! Vanaf 1 juli is het weer mogelijk voor hotelgasten om te ontbijten, lunchen en dineren. Voor het ontbijtbuffet en het diner in het à la carte restaurant en brasserie dient u te reserveren. Onze Brasserie is voor alle gasten met hotelreservering, geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Reserveren aan de deur is noodzakelijk. Na 18:00 uur bent u van harte welkom in de Brasserie met een reservering. Deze reservering kunt u maken bij de receptie.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij desinfectiezuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt desinfecteren.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet gesloten is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal aantrekkelijke arrangementen. Bekijk hier onze arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen?
Ja! Onze Brasserie is geopend van 10:00 tot 17:00 voor alle gasten met hotelreservering. Reserveren is niet mogelijk dus komt u gerust langs.

Is het Live Cooking Buffet open?
Vanwege de laatste ontwikkelingen op het gebied van Corona, hebben wij helaas besloten onze buffetten tijdelijk stop te zetten. Houdt u onze website in de gaten voor verder informatie. Wij hopen u spoedig weer te kunnen ontvangen.

Is het zwembad open?
Ja, het zwembad is geopend voor gasten met een hotelovernachting. Bij het inchecken informeren wij u over de beschikbare tijden en kunt u een tijdslot reserveren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het niet te druk is in het zwembad. Natuurlijk gelden in ons zwembad ook onze hygiënevoorschriften.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Het zwembad, de wellness en de fitnessruimtes zijn geopend voor hotelgasten.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via valkfietsen.nl. De receptie heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 14 oktober 2020