Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Corona Maatregelen

Op deze pagina leest u meer over wat er mogelijk is voor een eventueel verblijf in ons hotel!

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Ook indien u woont in een risicogebied of in een risicogebied geweest bent in de afgelopen 14 dagen, vragen wij u om thuis te blijven. Wij volgen hierin de adviezen van de Nederlandse overheid.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. In ons hotel zijn mondkapjes verplicht in alle openbare ruimtes. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt
Voor het ontbijt kunt u bij de ingang van het restaurant tussen 06.30 en 10.30 uur (maandag t/m vrijdag) of 07.00 en 11.00 uur (zaterdag en zondag) zelf een plateau vullen op ons uitgebreide ontbijtbuffet. Dit kunt u nuttigen in ons restaurant.

Om drukte te voorkomen is reserveren voor het tijdstip dat u het ontbijt komt afhalen noodzakelijk, dit kan bij onze receptie medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de ontbijtmogelijkheden.

Terras
Het terras is geopend van 09.00 tot 22.00 uur geopend en op zondag van 11.00 tot 22.00. Hier kunt u terecht voor lunch, diner een drankje of een borrel.

Het is niet mogelijk om te reserveren. Bij slecht weer zal het terras helaas gesloten zijn.

Lunch & Diner
Openingstijden Brasserie: 9.00 tot 22.00 uur en op zondag van 11.00 tot 22.00 uur. De keuken dagelijks van 11.00 tot 22.00 uur

Openingstijden A la carte Restaurant: dagelijks van 17.00 tot 22.00 uur.

N.B. Na 22.00 uur is de verkoop van alcohol niet meer toegestaan (geldt vanaf zaterdag 5 juni 2021).

Zwembad

Het zwembad is geopend. Het is mogelijk om een reservering te maken vanaf 07u00 tot 21u30 van maximaal 30 minuten.
Een reservering maken is alleen mogelijk op de dag van aankomst, dit kan via de telefoon of mail via de receptie.

Fitness

Onze fitness is geopend.