Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Corona Maatregelen

Op 23 maart 2021 is er in de persconferentie bekend gemaakt dat de lockdown verlengd is. Ons hotel is nog steeds geopend, maar onze faciliteiten zijn zeer beperkt. Het restaurant, de brasserie, het zwembad en de fitness zijn t/m 20 april 2021 helaas gesloten. Op deze pagina leest u meer.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Ook indien u woont in een risicogebied of in een risicogebied geweest bent in de afgelopen 14 dagen, vragen wij u om thuis te blijven. Wij volgen hierin de adviezen van de Nederlandse overheid.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. In ons hotel zijn mondkapjes verplicht in alle openbare ruimtes. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Afhalen - Ontbijt
Vanaf 15 december 2020 t/m 20 april 2021 is het enkel mogelijk om uw ontbijt af te halen. Bij de ingang van het restaurant kunt u tussen 07.00 en 10.00 uur (maandag t/m vrijdag) of 08.00 en 10.30 uur (zaterdag en zondag) een goedgevuld ontbijtpakket afhalen. Dit kunt u nuttigen op uw hotelkamer of meenemen voor onderweg.

Wilt u liever iets uitgebreider ontbijten? Dan kunt u tussen 08.00 en 10.00 uur een luxe ontbijtplateau ophalen bij de ingang van het restaurant.

Reserveren is noodzakelijk voor beide producten, dit kan bij onze receptie medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de ontbijtmogelijkheden.

Afhalen - Lunch & Diner
Vanaf 15 december 2020 t/m 20 april 2021 is het restaurant en de brasserie gesloten. Wij bieden een beperkte lunch- en dinerkaart aan tussen 12.00 en 21.00 uur. Bestellen kan door middel van het scannen van de QR-code in uw kamer of telefonisch via de receptie. Na het bestellen zullen wij uw maaltijd bezorgen tot aan de deur van uw kamer, hier kunt u het van een karretje afnemen terwijl de medewerker afstand neemt.

N.B. Na 20.00 uur is de verkoop van alcohol niet meer toegestaan.

Zwembad

Ons zwembad is tot 20 april 2021 helaas gesloten.

Fitness

Onze fitness is tot 20 april 2021 helaas gesloten.