Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst Live Cooking

Tafel aanvragen

Op 25 en 26 december geniet u van ons Kerst Live Cooking buffet!

Onze keukenchef heeft een heerlijk en rijk gevarieerd kerstbuffet samengesteld, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. Het Kerst Live-Cooking buffet vindt plaats op 25 & 26 december en begint om 18 uur.

Het buffet is door zijn ruime keuzemogelijkheden ook uitermate geschikt om met grote groepen deel te nemen en in ongedwongen sfeer te genieten van de uitgebreide kerstbuffetten. Wij ontvangen u in het buffetrestaurant met een feestelijk welkomstdrankje, waarna wij u naar uw tafel begeleiden.

De koks bereiden de heerlijkste gerechten voor u. Begin met een heerlijke soep naar keuze gevolgd door diverse koude voorgerechten en salades. Vanuit onze live-cooking keuken worden de heerlijkste hoofdgerechten gepresenteerd passend bij het seizoen. Als afsluiting bieden wij een spetterend dessertbuffet.

Tijden:
De kerst live-cooking begint om 18 uur. U kunt een tafel reserveren voor 18:00 uur en 18:30 uur. (het kan zijn dat een van de tijdstippen vol is en hierdoor niet meer beschikbaar). De live-cooking is rond 21:00 uur afgelopen.

Prijzen:

Volwassenen vanaf 18 jaar: € 69,50

Tiener 13 t/m 17 jaar : € 32,50

Kinderen 4 t/m 12 jaar: €19,50

Baby 0 t/m 3 jaar: gratis

Kinderstoel: gratis, graag reserveren

Goed om te weten:

  • Graag attenderen wij u op het feit dat de Live Cooking vooraf voldaan dient te worden, uiterlijk voor 15 december 2022. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief. Na 15 december 2022 is kosteloos annuleren niet meer mogelijk.
  • Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauw in de gaten.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren