- Hotel Maastricht

Kerst bij Hotel van der Valk Maastricht

In Maastricht bent u aan het juiste adres om volledig in de kerstsfeer te komen! Met Magisch Maastricht, de gezellige terrassen, de mooie winkels en een sfeervol verblijf in Hotel Maastricht belooft het een stralende winter te worden!

Het échte kerstgevoel!

De decembermaand, beleef het in Maastricht!

In Maastricht bent u aan het juiste adres om volledig in de kerstsfeer te komen! De gezellige terrassen, de leuke marktjes en het sfeervolle verblijf in Hotel Maastricht maken de decembermaand compleet!

Een compleet verblijf met een winters arrangement!

Geniet van een compleet verblijf met één van onze mooie arrangementen! In Maastricht gaat u lekker er op uit om te kerstshoppen of de gezellige kerstmarkten te bezoeken. In de avond geniet u van een smakelijk diner in ons restaurant. 

Bekijk de arrangementen hier!
Terug naar boven

Kerstmarkten in de omgeving

Kerstmarkten in Zuid-Limburg

Tijdens uw bezoek aan Maastricht kunt u buiten de betoverende kerstmarkt in Maastricht ook vele andere kerstmarkten bezoeken!

Denkt u hierbij aan de Kerstgrotten in Valkenburg, de Kerstmarkt in Luik of Aachen en het Kerststadje Monschau. 

Een onvergetelijke jaarwisseling!

Sylvesterparty bij Hotel Maastricht

Op 31 december luiden wij graag samen met u het oude jaar uit met een spetterende sylvesteravond. Laat u zich culinair verrassen tijdens deze feestelijke avond! Naast heerlijk eten geniet u van Live muziek en een geweldige sfeer! Om twaalf uur is er natuurlijk champagne en vuurwerk!

Wij maken gebruik van cookies.