Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte menu

À la carte

À la carte

  • Broodplankje *

    6,50

    oergranen waldkorn | wit breekbrood | pesto | tomatentapenade | aïoli

    Supplement Seranoham + €4,-

    * Vegetarisch
  • Half dozijn oesters

    16,00

    oesters | sjalot | citroen | frambozenvinaigrette

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Steak tartaar

    15,50

    eidooirer | piccalillycrème | cornichon | crumble van Parmezaan | radijs | appelkappers

  • Magnum van geitenkaas *

    13,50

    gele tomaatjes | gel van Granny Smith | saffraan | zoete pecan

    * Vegetarisch
  • Sashimi van zalm

    14,50

    avocado | rode biet | citroencrème | sepia kroepoek

  • Carpaccio

    14,50

    rucola | olijven | zongedroogde tomaat | Parmezaan | pijnboompitten | truffelcrème

  • Niçoise

    14,50

    verse tonijn | haricots verts | krieltjes | ei | olijven | rode ui | kappertjes | ansjovis

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Gazpacho *

    7,50

    tomaat | komkommer | mozzarella piccolini | balsamicosiroop | basilicum

    * Vegetarisch
  • Japanse miso ramen

    7,50

    pulled duck | kwartelei | paksoi | bosui | wasabi-krokant

  • Bouillabaisse

    9,75

    toast | rouille | Gruyère

  • Tomaat-basilicumsoep

    7,50
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Laat u verrassen door onze heerlijke hoofdgerechten
  • Heilbotfilet

    27,50

    truffelaardappel | venkel | maïs | sojabonen | beurre blanc

  • Porto bello *

    20,50

    spinazie | hazelnoot | gefrituurd eitje | crème van limabonen | chili-olie

    * Vegetarisch
  • Tournedos

    29,50

    zoete aardappel | bospeen | uiencompote | rode wijn-truffelsaus

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    19,00

    aardappelgarnituur | seizoensgroenten | saus naar keuze *

  • Kogelbiefstuk

    24,50

    aardappelgarnituur | seizoensgroenten | saus naar keuze *

  • Zeebaars

    21,50

    op huid gebakken | aardappelgarnituur | seizoensgroenten | anti-boise

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade.

* champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portsaus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiting van een culinaire avond
  • Cheesecake

    8,50

    karamel | snicker-hazelnootijs | siroop | cantuccini crumble

  • Dame Blanche

    8,50

    vanille-roomijs | gezoute karamel | geroosterde pinda | slagroom | warme chocoladesaus

  • Honey

    9,50

    witte chocolademousse | yoghurtroomijs | gel van honingmede

  • Crema Catalana

    8,50

    licor 43 | caramel-ijs | kumquat | mango | crumble

  • Mont Blanc

    9,50

    advocaat-roomijs | vanille-roomijs | warme chocoladesaus | advocaat | slagroom

  • 5 kazen

    14,50

    vijgencompote | notenbrood