Feestdagen Menu
Een speciaal samengestelde kaart voor de feestdagen! Dit menu is beschikbaar van 18 december 2020 t/m 3 januari 2021.

VOORGERECHTEN
Gerookte eendenborst
paté van fazant | eendenlevermousse | vijg | cranberry | schorseneer
Cocktail
Hollandse garnalen | rivierkreeftje | martini-mayonaise | mandarijn | venkel
Vitello tonnato
kalfsmuis | kalfshaas | verse tonijn | tonijncrème | kappers
Caesar salad *
romeinse sla | kwartelei | Parmezaan | croûtons
* VegetarischRundercarpaccio
truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitjes | Parmezaan | zongedroogde tomaat
(Supplement eendenleverkrullen +€4,00)

SOEPEN
Kreeftensoep
scampi | saffraankroepoek | mizuna
Romige pompoensoep *
mascarpone | pastinaak | pepita's
* VegetarischWildbouillon
vleugje Underberg | beukenzwam | shiitake
Tomaten-basilicumsoep
crème fraîche | saccottini pasta | tomatini

TUSSENGERECHTEN
Coquilles
zoete aardappel | drie kleuren winterpeen | citroengras
Gekonfijte kwartel
truffelrisotto | beukenzwam | shiitake
Bladerdeegtaartje *
tomaat | geitenkaas | salade
* Vegetarisch

HOOFDGERECHTEN
Hertenbiefstuk
selderij-mousseline | stoofpeer | kastanjechampignons | preiselbeerensaus
Medaillons van kalfshaas
groentenpalet | truffelsaus
Ravioli ratatouille *
| bimi | drie kleuren winterpeen | tomatensaus
* VegetarischZalmfilet
linguine pasta | bimi | hollandaisesaus
Varkenshaas
groentenpalet | saus naar keuze
* champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portsaus | bearnaisesaus | truffelsaus

DESSERTS
Fantasie van chocolade
Chocolade roomijs | meringue | karamel | amandel
Biologische streekkaasjes
appelstroop | notenbrood | kweeperengelei
Appel
macaron | tarte tatin | goudreinet | groene appelsorbet | boerenjongens