Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Om uw verblijf nóg aangenamer te maken, bieden wij verschillende faciliteiten aan. Bekijk op deze pagina over welke faciliteiten Van der Valk Maastricht beschikt en wat voor plannen u kunt maken voor tijdens uw verblijf!

Beauty

Beauty

Laat u omringen door persoonlijke aandacht in onze Beauty Salon BellAllure. Geniet van diverse behandelingen en kom helemaal tot rust in de heerlijke Spa & Wellness. Tijdens de hoogwaardige behandelingen maken wij gebruik van de verzorgingsproducten van Malu Wilz.

Meer informatie
Brasserie

Brasserie

Breng een bezoek aan de huiskamer van het hotel, onze brasserie. Hier kunt ut terecht voor een kopje koffie met vlaai, een heerlijke borrel op ons terras of een zakenlunch… wij staan voor u klaar! Reserveren is niet mogelijk, er is bijna altijd een plekje voor u vrij!

Meer informatie
Omgeving

Omgeving

Maastricht is een compacte stad met een historisch centrum en een modern gedeelte. De stad ligt op slechts 30 kilometer van de euregiosteden Aken, Hasselt en Luik. Ook om te shoppen bent u zowel in de historische binnenstad als bij twee grote Outlet shopping centra in de buurt aan het juiste adres!

Meer informatie