Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Valkenburg

Valkenburg is een belangrijke toeristische trekpleister in Zuid-Limburg. Jaarlijks trekken duizenden mensen erop uit om een aantal dagen door te brengen in het veelzijdige Valkenburg. Bent u nog nooit in Valkenburg geweest en wilt u graag uw geliefde verrassen met een onvergetelijk weekendje weg? Boekt u dan een luxe hotelkamer nabij Van der Valk Valkenburg tegen een aantrekkelijke prijs. Tijdens uw verblijf in ons hotel ontbreekt het u aan niets en heeft u de garantie op een fijne tijd in deze Zuid-Limburgse plaats. Boek gemakkelijk een kamer online in ons verrassende hotel.

BOEK EEN HOTEL BIJ MAASTRICHT

Ontdek Valkenburg en omgeving

Van der Valk Valkenburg is een prima startbasis voor een fantastisch verblijf in Zuid-Limburg. De Cauberg is de bekendste attractie van Valkenburg en is vooral bekend vanwege het wereldkampioenschap wielrennen. Kasteel Valkenburg is eveneens indrukwekkend om met eigen ogen te zien. Liever een bezoek brengen aan het oudste themabos van Nederland? Sprookjes komen tot leven in het wereldberoemde Sprookjesbos! Het doet uw kindertijd herleven en is bovendien goed voor de romantiek. Verder leent Valkenburg zich uitstekend voor een intensieve wandel- of fietstocht. Er is dus van alles mogelijk om er een geslaagd uitje van te maken. Na een lange dag in Valkenburg en omgeving te hebben doorgebracht, komt u daadwerkelijk tot rust in ons hotel.

Boek online een hotelkamer bij Van der Valk Valkenburg

Hotel Van der Valk Valkenburg is voorzien van diverse faciliteiten om het u naar de zin te maken. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons wellness centrum en kunt u genieten van een overheerlijk diner. Wilt u meer zien dan alleen Valkenburg en omgeving? Maak dan een uitstapje naar Maastricht en proef zelf het bourgondische leven in de zuidelijkste provincie van Nederland. U betaalt geen reserveringskosten bij het reserveren van een hotelkamer in ons Van der Valk Hotel Maastricht. Bovendien ontvangt u altijd een gratis kopje koffie. Maak er een leuke tijd van in Valkenburg en boek direct online de gewenste hotelkamer.