AMUSES
Noorse garnalen en Gepocheerde zalm
Mousse van wildpaté met preiselbeerencompôte
Geitenkaas met pistache
VOORGERECHTEN
Gerookte forel | Gerookte makreel | Gerookte zalm
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
Schwarzwalder schinken | Spinata romana | Coppa di Parma | Gerookte eendenborst
SOEPEN
Romige kervelsoep met een vleugje Pernod | Krachtige wildbouillon met oesterzwam
Ambachtelijk brood | Baguettes | Tomatentapenade | Roomkaas
SALADES
Zoet-zure komkommersalade | Salade van mini champignons, stobbezwammetjes en cantharellen
Griekse salade met fêta, olijven, paprika en rode ui | Waldorfsalade met mandarijn en walnoot
Salade van cherrytomaatjes, mozzarella en basilicum | Aardappelsalade met ei
Diverse slasoorten, vincotto’s, crudités, dressings en toppings
LIVE COOKING À LA PLANCHA
Verse vis met kreeftensaus en Rieslingsaus
Diamanthaas met rode wijnsaus | Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
Hertenbiefstukjes met preiselbeerensaus
WINTERBUFFET
Stoofpeertjes | Rode kool met appel | Winterse groentenmelange
Vlaamse frites | Gepofte roseval aardappeltjes | Pommes gratin
LIVE COOKING AZIATISCHE WOK
Kalkoenfilet | Black-Tiger garnalen | Diamanthaas | Wokgroenten | Woksauzen
Chinese mie | Nasi goreng | Rendang | Aziatische groenteschotel | Basmatirijst
Yakitori-spiesjes met Indonesische satésaus en garnituren
Gefrituurde dim-sum’s | Samosa | Groentenloempia’s
KAZENBUFFET
Franse, Italiaanse, Nederlandse en Belgische kazen | Vruchtenbereidingen | Vijgen-notenbrood
DESSERTBUFFET
Bavaroistaarten | Petit desserts
Sorbet en roomijs | Toppings en sauzen | Geslagen room
CHOCOLADEFONTEIN
Profiteroles | Gedroogde vruchten | Gestoofd fruit | Snoepgoed
KINDERBUFFET
Dikke frietjes | Bitterballen | Kipnuggets | Frikandellen
Appelmoes | Mayonaise | Tomatenketchup