Direct naar de contentDirect naar de footer
Kerstbrunch

Kerstbrunch

AMUSES

Noorse garnalen en Gepocheerde zalm

Mousse van wildpaté met preiselbeerencompôte

Geitenkaas met pistache

VOORGERECHTEN

Gerookte forel | Gerookte makreel | Gerookte zalm

Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise

Schwarzwalder schinken | Spinata romana | Coppa di Parma | Gerookte eendenborst

SOEPEN

Romige kervelsoep met een vleugje Pernod | Krachtige wildbouillon met oesterzwam

Ambachtelijk brood | Baguettes | Tomatentapenade | Roomkaas

SALADES

Zoet-zure komkommersalade | Salade van mini champignons, stobbezwammetjes en cantharellen

Griekse salade met fêta, olijven, paprika en rode ui | Waldorfsalade met mandarijn en walnoot

Salade van cherrytomaatjes, mozzarella en basilicum | Aardappelsalade met ei

Diverse slasoorten, vincotto’s, crudités, dressings en toppings

LIVE COOKING À LA PLANCHA

Verse vis met kreeftensaus en Rieslingsaus

Diamanthaas met rode wijnsaus | Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus

Hertenbiefstukjes met preiselbeerensaus

WINTERBUFFET

Stoofpeertjes | Rode kool met appel | Winterse groentenmelange

Vlaamse frites | Gepofte roseval aardappeltjes | Pommes gratin

LIVE COOKING AZIATISCHE WOK

Kalkoenfilet | Black-Tiger garnalen | Diamanthaas | Wokgroenten | Woksauzen

Chinese mie | Nasi goreng | Rendang | Aziatische groenteschotel | Basmatirijst

Yakitori-spiesjes met Indonesische satésaus en garnituren

Gefrituurde dim-sum’s | Samosa | Groentenloempia’s

KAZENBUFFET

Franse, Italiaanse, Nederlandse en Belgische kazen | Vruchtenbereidingen | Vijgen-notenbrood

DESSERTBUFFET

Bavaroistaarten | Petit desserts

Sorbet en roomijs | Toppings en sauzen | Geslagen room

CHOCOLADEFONTEIN

Profiteroles | Gedroogde vruchten | Gestoofd fruit | Snoepgoed

KINDERBUFFET

Dikke frietjes | Bitterballen | Kipnuggets | Frikandellen

Appelmoes | Mayonaise | Tomatenketchup