Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervol genieten in Hotel Maastricht
Sfeervol genieten in Hotel Maastricht
Kerstbrunch

Kerstbrunch

AMUSES

Noorse garnalen en Gepocheerde zalm

Mousse van wildpaté met preiselbeerencompôte

Geitenkaas met pistache

VOORGERECHTEN

Gerookte forel | Gerookte makreel | Gerookte zalm

Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise

Schwarzwalder schinken | Spinata romana | Coppa di Parma | Gerookte eendenborst

SOEPEN

Romige kervelsoep met een vleugje Pernod | Krachtige wildbouillon met oesterzwam

Ambachtelijk brood | Baguettes | Tomatentapenade | Roomkaas

SALADES

Zoet-zure komkommersalade | Salade van mini champignons, stobbezwammetjes en cantharellen

Griekse salade met fêta, olijven, paprika en rode ui | Waldorfsalade met mandarijn en walnoot

Salade van cherrytomaatjes, mozzarella en basilicum | Aardappelsalade met ei

Diverse slasoorten, vincotto’s, crudités, dressings en toppings

LIVE COOKING À LA PLANCHA

Verse vis met kreeftensaus en Rieslingsaus

Diamanthaas met rode wijnsaus | Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus

Hertenbiefstukjes met preiselbeerensaus

WINTERBUFFET

Stoofpeertjes | Rode kool met appel | Winterse groentenmelange

Vlaamse frites | Gepofte roseval aardappeltjes | Pommes gratin

LIVE COOKING AZIATISCHE WOK

Kalkoenfilet | Black-Tiger garnalen | Diamanthaas | Wokgroenten | Woksauzen

Chinese mie | Nasi goreng | Rendang | Aziatische groenteschotel | Basmatirijst

Yakitori-spiesjes met Indonesische satésaus en garnituren

Gefrituurde dim-sum’s | Samosa | Groentenloempia’s

KAZENBUFFET

Franse, Italiaanse, Nederlandse en Belgische kazen | Vruchtenbereidingen | Vijgen-notenbrood

DESSERTBUFFET

Bavaroistaarten | Petit desserts

Sorbet en roomijs | Toppings en sauzen | Geslagen room

CHOCOLADEFONTEIN

Profiteroles | Gedroogde vruchten | Gestoofd fruit | Snoepgoed

KINDERBUFFET

Dikke frietjes | Bitterballen | Kipnuggets | Frikandellen

Appelmoes | Mayonaise | Tomatenketchup