Direct naar de contentDirect naar de footer

Kids

Onze jongste gasten worden natuurlijk niet vergeten.

Kom je overnachten, dan bezoek eens een van onderstaande attracties!

Kindergrottentocht

Kindergrottentocht

Speciaal voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar wordt er een Kindergrottentocht aangeboden. En dat betekent een spannend avontuur door het donkere (en verkoelende) gangenstelsel van de grotten!

Via VVV Maastricht

Tips for kids

Tips for kids

In het Heuvelland zijn vele toeristische attracties te vinden. Er is echt van alles te beleven in Zuid-Limburg. Ontdek het snel.

Meer informatie
GaiaZOO Award winning ZOO

GaiaZOO Award winning ZOO

Op slechts 30 minuten rijden van Hotel van der Valk Maastricht bevindt zich GaiaZOO Kerkrade.

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

 • MergelRijk

  MergelRijk is de nieuwste topattractie in de grotten van Valkenburg voor klein en groot. Een ongelooflijk verrassende en veelzijdige beleving. Beleef op een onvergetelijkeen indrukwekkende wijze waar en hoe Bokkenrijders samenkwamen, vleermuizen leven, grotchampignons gekweekt worden, fossielen worden opgegraven en blokbrekers de mergel uit de berg halen.

 • GlowGolf®Maastricht

  Speel 18 holes glow in the dark minigolf en reis de wereld over! Het spel krijgt een extra dimensie door de blacklight omgeving met lichtgevende attributen en muurschilderingen.
  Tijdens het golfen verken je de wereld! Je start in Australië, koelt af in Antarctica, waant je in het magische New York, maakt de klassieke foto bij de Toren van Pisa, wordt vriendjes met de pandaberen in Azië en nog veel meer!

  GlowGolf Maastricht - around the world in 18 holes!

  Meer informatie

Monkey Town Heerlen

Monkey Town Heerlen

Een bezoek aan Monkey Town, hét Speelparadijs van Heerlen, is altijd een goed idee! Aan alles is gedacht bij Speelparadijs Monkey Town Heerlen. We zijn 7 dagen per week geopend en er is ruime parkeergelegenheid. Entreetickets voor de kinderen koop je bij binnenkomst aan onze kassa en begeleiders (ouders/ grootouders) hebben altijd gratis toegang. Met de vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven, is Monkey Town de leukste overdekte speeltuin van Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en omgeving en daarmee het perfectegezinsuitje.