Direct naar de contentDirect naar de footer

Kids

Onze jongste gasten worden natuurlijk niet vergeten.

Kom je overnachten, dan bezoek eens een van onderstaande attracties!

Kindergrottentocht

Kindergrottentocht

Speciaal voor kinderen van 3 t/m 8 jaar wordt er een Kindergrottentocht aangeboden. En dat betekent een spannend avontuur door het donkere (en verkoelende) gangenstelsel van de grotten!

Via VVV Maastricht.

Tips for kids

Tips for kids

In het Heuvelland zijn vele toeristische attracties te vinden. Er is echt van alles te beleven in Zuid-Limburg. Ontdek het snel.

Meer informatie
GaiaZOO Award winning ZOO

GaiaZOO Award winning ZOO

Op slechts 30 minuten rijden van Hotel van der Valk Maastricht bevindt zich GaiaZOO Kerkrade.

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Koop uw tickets nu bij de receptie van ons hotel.

  • MergelRijk

    MergelRijk is de nieuwste topattractie in de grotten van Valkenburg voor klein en groot. Een ongelooflijk verrassende en veelzijdige beleving. Beleef op een onvergetelijkeen indrukwekkende wijze waar en hoe Bokkenrijders samenkwamen, vleermuizen leven, grotchampignons gekweekt worden, fossielen worden opgegraven en blokbrekers de mergel uit de berg halen.

  • Drielandenpunt

    Het Drielandenpunt is bekend vanwege het samenkomen van grenzen en het hoogste punt van Nederland. Op het drielandenpunt is ook een uitzichttoren en labyrint te bezoeken.

Indoor themapark Plopsa!

Indoor themapark Plopsa!

Ontdek dit leuke indoor themapark net over de grens in België!