Direct naar de contentDirect naar de footer
Het Beatrix Theater staat garant voor een gezellige middag of avond uit
Het Beatrix Theater staat garant voor een gezellige middag of avond uit

FIETSEN

Sportief genieten van het landschap.

Fietsen in Zuid-Limburg

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Zuid-Limburg heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen deze heuvels. Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden. Bovendien heeft iedere regio zijn bijzondere karakteristieke eigenschappen waardoor u binnen een straal van 30 kilometer steeds weer opnieuw wordt verrast...

FIETSROUTENETWERK

Dit fietsroutenetwerk is gelegen tussen de Duitse en Belgische grens. Naast het wisselende landschap, de mooie natuur, de lieftallige dorpjes en de gezellige steden is fietsen in Nederlands zuidelijkste provincie puur genieten. Geniet in het heuvelachtige Zuid-Limburg van de prachtigste panorama's en gun uzelf onderweg een verkwikkend terrasbezoekje in één van die talrijke, schilderachtige dorpjes die zich overal gastvrij langs uw fietsroute presenteren.

Tip: noteer of onthoud steeds uw startplaats en startknooppuntnummer!

Tevens zijn in Zuid-Limburg nog andere bewegwijzeringen voor fietsroutes te vinden, namelijk de lange afstandroutes (LF-routes), de ANWB routes en de beschreven routes.

Fietsknooppuntenkaart
Ontdek Zuid-Limburg op de fiets met de Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg in de hand. Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg heeft een schaal van 1: 50.000 en heeft een topografische ondergrond.

Vraag naar het dichtstbijzijnde fietsknooppunt bij de receptie!