Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstmenu 2025 (1e en 2e Kerstdag)

Tijdens 1e en 2e kerstdag geniet u van een exclusief 5-gangen keuzemenu. Bij elke gang heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere feestelijke gerechten, zorgvuldig samengesteld door onze chef-kok voor een culinaire kerstbeleving. ⚠️LET OP: het kerstdiner is volledig volgeboekt!⚠️ Deze menukaart is uitsluitend ter inzage voor gasten met een bestaande reservering.

VOORGERECHT KEUZE

VOORGERECHT KEUZE

  • Runder tataki

    zuurdesem crouton | dragon emulsie | mosterdzaadjes | sponszwam

  • Tonijn tartaar

    kimchi | gemarineerde forel eitjes | karnemelk vinaigrette

  • Tartaar van dry-aged rode biet

    lavas | salsa van bleekselderij en appel | geitenkaas foam | rode biet vinaigrette

  • Carpaccio

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitten | zongedroogde tomaat | Parmezaan

TUSSENGERECHT SOEP KEUZE

TUSSENGERECHT SOEP KEUZE

  • Pompoensoep

    pompoenpitjes | crème fraîche

  • Ossenstaart bouillon

    geplukte ossenstaart | beukenzwam

  • Tomaten-basilicumsoep

    kruidenroom

TUSSENGERECHT KEUZE

TUSSENGERECHT KEUZE

  • Shortrib

    aardappelschuim | Eryngii paddenstoel | knolselderij vinaigrette

  • Kabeljauw

    prei | gerookte eidooier | vadouvan saus

  • Polenta

    parmezaan crumble | gorgonzola saus

HOOFDGERECHTEN KEUZE

HOOFDGERECHTEN KEUZE

  • Hertenbout

    Hertenstoof | preisselbeeren saus

  • Heilbot

    garnalen mayonaise | nori olie | kruidensalade | beurre blanc

  • Truffelrisotto

    hazelnoot | paddenstoelen | truffel-boter saus

  • Tournedos

    seizoensgroenten | vleesjus

DESSERT KEUZE

DESSERT KEUZE

  • Feestelijk chocolade kerstdessert

  • 5 soorten kaas

    vijgencompote | stroop | gember-notenbrood