Direct naar de contentDirect naar de footer

Keuzemenu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten.
  • Rundercarpaccio

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | Parmezaan

  • Geitenkaas salade *

    gepofte paprika | basilicum-ijs | pecan crumble | basilicumcrème

    * Vegetarisch
  • Hollandse garnalen

    mango | papaya | wasabi-gembermayonaise | tempura garnaal

  • Gerookte eendenborst

    kwartelmousse | mâche de Nantes | sinaasappel | rozijnen | walnoot

Soepen

Soepen

Onze soep specialiteiten
  • Tom Kha Kai

    pulled duck | kokos | gefrituurde noodles

  • Tomaten-basilicumsoep *

    crème-fraîche | saccottini pasta | tomatini

    * Vegetarisch
  • Limburgse mosterdsoep

    mascarpone | krokante Serranoham

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Duet van schelvis & zeebaarsfilet

    Rieslingsaus

  • Ravioli caprese *

    tomaat | mozzarella | basilicum | rucola

    * Vegetarisch
  • Kogelbiefstuk

    180 gram | saus naar keuze *

  • Gegrilde hoenderfilet

    saus naar keuze *

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    saus naar keuze *

  • Plat du jour

    vraag uw gastheer of gastvrouw naar het gerecht van de dag

*Sauzen: champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portjus | béarnaisesaus | truffelsaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade.

Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastheer of gastvrouw.

Dessert

Dessert

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond.
  • Valrhona chocolade

    mousse van mango | banaan | passievrucht | advocaatsaus

  • Dame blanche

    vanille-roomijs | chocoladesaus | slagroom

  • Mont Blanc

    vanille-roomijs | warme chocoladesaus | advocaat | slagroom

  • Crème-brûlée

    ruby chocolade-roomijs | aardbei | rode bes

  • Café Glacé

    vanille-roomijs | gemarmerd koffie-roomijs | koffie-caramelsaus | slagroom

  • Flying desserts

    u kunt twee flying desserts kiezen van onze dessertkaart

3-gangenmenu met soep € 28,50

3-gangenmenu met voorgerecht € 33,50

3-gangenmenu met voorgerecht als dinerdeal € 32,50

4-gangenmenu € 38,50