Direct naar de contentDirect naar de footer

Keuzemenu

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten.
  • Geitenkaas *

    salade | amandel | stoofappel | stoofpeer | truffelhoning

    * Vegetarisch
  • Cocktail

    Hollandse garnalen | sinaasappel | venkel | Martini | lotuswortel

  • Rundercarpaccio

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitjes | Parmezaan

  • Parmaham

    courgettechutney | tomaat | zoete peper | rucola | balsamico

Soepen

Soepen

Onze soep specialiteiten
  • Romige pompoensoep *

    sherry | groentechips

    * Vegetarisch
  • Limburgse mosterdsoep *

    vleugje gember | mascarpone | krokante Serranoham

    * Vegetarisch
  • Tomaten-basilicumsoep *

    crème-fraîche | saccottini pasta

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Plat du jour

    vraag uw gastheer of gastvrouw naar het gerecht van de dag

  • Black Angus kogelbiefstuk

    180 gram | saus naar keuze *

  • Duet van schelvis en snoekbaars

    basilicum-venkelsaus

  • Gegrilde hoenderfilet

    saus naar keuze *

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    saus naar keuze *

  • Agnolotti pasta *

    vijg | Pecorino | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm

    * Vegetarisch

Sauzen: champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portjus | béarnaisesaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade.

Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastheer of gastvrouw.

Dessert

Dessert

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond.
  • Crème-brûlée

    vanille | Bastogne-roomijs | kastanje-mousse

  • Bavarois

    hazelnoot | stoofappel | caramel

  • Marsepein

    roomijs van rood fruit | rote Grütze | merengue | munt

  • Dame blanche

    vanilleroomijs | chocoladesaus | slagroom

  • Flying desserts

    u kunt twee “flying” desserts kiezen van onze dessertkaart

3-gangenmenu met soep € 28,50

3-gangenmenu met voorgerecht € 33,50

3-gangenmenu met voorgerecht als dinerdeal € 32,50

4-gangenmenu € 38,50