Keuzemenu

Voorgerechten
Rundercarpaccio
truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitjes | Parmezaan
Geitenkaas salade *
amandel | stoofappel | stoofpeer | truffelhoning
* VegetarischBlack-tiger garnalen
little gem | venkel | sinaasappel | cognacsaus
Gemarineerde zalm
groene asperge | rode biet | veldsla | pastinaak

Soepen
Romige pompoensoep *
vleugje sherry | groentechips
* VegetarischWildbouillon
shi-i-take | beukenzwam | shiso purper
Tomaten-basilicumsoep *
crème-fraîche | tomatini
* VegetarischLimburgse mosterdsoep
mascarpone | krokante Serranoham

Hoofdgerechten
Hazenpeper
kastanjechampignons | stoofpeer | preiselbeerensaus
Duet van schelvis & zeebaarsfilet
Rieslingsaus
Agnolotti pasta *
vijg | Parmezaan | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm
* VegetarischKogelbiefstuk
saus naar keuze *
Gegrilde hoenderfilet
saus naar keuze *
Gepaneerde varkensschnitzel
saus naar keuze *
Plat du jour
vraag uw gastheer of gastvrouw naar het gerecht van de dag
*Sauzen: champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portjus | béarnaisesaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade.
Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastheer of gastvrouw.

Dessert
Ijstaartje
brownie | amaretto | American cookie crumble
Ruby cube
frambozencompôte | kalamanskimousse
Crème-brûlée
amarenen-kersenijs | witte chocolademousse
Dame blanche
vanille-roomijs | chocoladesaus | slagroom
Flying desserts
u kunt twee flying desserts kiezen van onze dessertkaart
3-gangenmenu met soep € 28,50
3-gangenmenu met voorgerecht € 33,50
3-gangenmenu met voorgerecht als dinerdeal € 32,50
4-gangenmenu € 38,50