- Hotel Maastricht

Live Cooking

Beleef nu ons verrassende Live Cooking buffet!

Laat u verrassen door onze koks met onze vernieuwende Franse, Italiaanse en Oosterse Live Cooking keuken.

Uw avond zal starten met een ruime keuze uit verschillende amuses.

Daarna kunt u genieten van een kop huisgemaakte soep van de dag, alsmede een ruim voorgerechten buffet met diverse samengestelde salades én een salade station waar een van onze koks graag de verse salade van uw keuze voor u bereidt. Uiteraard horen hier ook koude vis-en vleesgerechten bij, zoals gepocheerde zalm en Italiaanse gedroogde ham.

Vervolgens zijn er uitgebreide keuzes met wok, vis-en vleesgerechten en pizza's, die à la minute voor u bereid worden. Deze worden natuurlijk begeleid door een ruime keuze aan bijgerechten.

Tot slot kunt u genieten van een heerlijk dessertbuffet, venitiaanse ijsbar en diverse soorten streekkazen, uiteraard met een glaasje port zoals u dat van ons gewend bent!

Natuurlijk denken wij ook aan onze jongste gasten door middel van een heus "Live Cooking kinderbuffet". Daarnaast kunnen de kids ook mee koken! Kijk hiervoor bij Kenny Koken.

Per 1 februari 2017 zijn de prijzen van het Live Cooking Buffet gewijzigd. De prijs per volwassene bedraagt €35,00 inclusief Hollands drankenarrangement. Het is niet mogelijk te reserveren exclusief de dranken.

 

 LC Kalender

Wij maken gebruik van cookies.