Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte

À la carte

À la carte

  • Broodplankje *

    8,50

    zuurdesem brood wit of bruin | 2 dips | olijven

    supplement: charcuterie serranoham & mortadella + €4,50

    * Vegetarisch
  • Half dozijn oesters

    21,50

    in 3 bereidingen: sambai azijn - bieslook | gegratineerde rockefeller | gin - tonic granité

    ook per stuk te bestellen voor €4,50

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Rundercarpaccio

    15,50

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitten | zongedroogde tomaat | Parmezaan

  • Zalm bonbon

    16,50

    gerookte zalm en zalm tartaar | sambai | quinoa salade | scampi | huacatay | karnemelk - kruiden vinaigrette

  • Dry aged rode biet *

    16,50

    tartaar van dry aged rode biet | salsa bleekselderij - granny smith | lavas | geitenkaas foam | rode biet vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Toast eendenlever

    16,50

    eendenlevermousse | brioche | Ibericoham | hazelnoot | truffel-Madeira jus

  • Kwartel - warm geserveerd

    18,50

    pootjes geconfijt | gebakken spruitjes | geconfijte witte bonen | champignon crème

  • Shortrib – warm geserveerd

    16,50

    Aardappelschuim | duxelles | noodles van Eryngii paddenstoel | knolselderij vinaigrette

  • Sliptong – warm geserveerd

    18,50

    à la meuniére | wortelcrème

  • Gepofte koolrabi *

    15,50

    sojaboontjes | haricots verts | wortel | papadum | snijbonen jus

    * Vegetarisch
Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Pompoensoep *

    9,50

    pompoen compote | crème fraîche

    * Vegetarisch
  • Ossenstaart bouillon

    9,50

    ossenstaart | knolselderij | beukenzwam

  • Tomaten-basilicumsoep *

    8,50

    kruidenroom

    * Vegetarisch
  • Bisque

    10,50

    schaal-schelpdieren | rouille | tuinkruiden

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hert

    35,50

    hertenbout | hertenstoof | seizoensgroenten | wildsaus

  • Fazant

    29,50

    zuurkool | geconfijt pootje | seizoensgroenten | wildsaus

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    23,50

    seizoensgroenten | saus naar keuze *

  • Black Angus steak

    29,50

    seizoensgroenten | vleesjus* | rosé gebakken sukade

  • Tournedos

    35,50

    seizoensgroenten | truffel - Madeira saus

    supplement: eendenlever + €6,00

  • Heilbot

    35,50

    spinazie | garnalen mayonaise | nori - olie | beurre blanc

  • 'Sharerib' - voor twee personen per persoon 28,50

    57,00

    400 gram short rib | gegrilde spitskool | seizoensgroenten | vleesjus

  • Shortrib

    29,50

    200 gram short rib | seizoensgroenten | vleesjus

  • Zeewolf

    28,50

    venkel | octopus | kappertjes | escabeche jus

  • Iberico varkenswangen

    27,50

    aardappelpuree | seizoensgroenten | vleesjus

  • Zeebaars

    27,50

    seizoensgroenten | antiboise

  • Zalmfilet

    28,50

    seizoensgroenten | beurre blanc

  • Sliptongen

    28,50

    à la meunière | wortelcrème | seizoensgroenten

    Twee sliptongen

    Drie sliptongen + 7 euro

  • Ravioli artisjok en Pecorino *

    26,50

    aubergine crème | caponata | spinazie | courgette

    * Vegetarisch
  • Truffel risotto *

    28,50

    gebakken paddenstoelen | hazelnoot | parmezaan | truffel - boter saus

    * Vegetarisch
  • Polenta *

    22,50

    prei | bimi | wortel | Gorgonzolasaus

    * Vegetarisch
  • Vegetarische schnitzel *

    22,50

    gepofte knolselderij schnitzel | seizoensgroenten | knolselderij vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Bijgerechten

    Zuurkoolstamppot €4,95

    Patatas bravas met chipotle mayonaise en feta €4,95

    Bimi gegrild €3,95

    Geroosterde groenten uit de oven €3,95

    Zoete aardappel frietjes met truffel mayonaise en Parmezaanse kaas €4,95

* Wenst u een andere saus dan onze huisgemaakte vleesjus? Dan kunt u uiteraard uit onderstaande sauzen kiezen. ** champignonroomsaus | peperroomsaus | rode wijnsaus | Provençaalse kruidensaus | truffel-Madeira jus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiting van een culinaire avond
  • Peer - Speculaas

    11,50

    gepocheerde peer | speculaas | stoofpeer compote | tonkaboon mousse | peer sorbet

  • Chocolade - Praliné

    11,50

    chocolade mousse | caramel | pure chocolade sorbet

  • Mandarijn

    11,50

    tartelettes | manadrijn van de bbq | basilicum | witte chocolade | mandarijn sorbet

  • Bananen ijs

    11,50

    baba au rhum van bananenbrood | parfait | dulce de leche

  • 5 soorten kaas

    15,50

    vijgencompote | stroop | gember-notenbrood

  • Dame Blanche

    10,50

    vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

    Supplement: advocaat +2,50

Voor bij de koffie

Voor bij de koffie

  • Mini citroen merengue

    5,50

    citroen sorbet

  • Mini dame blanche

    4,50

    vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Cannoli pistache

    3,50