Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart Brasserie

Soepen

Soepen

Onze heerlijke huisgemaakte soepen.
  • Tomaten-basilicumsoep *

    5,50

    met Parmezaanse kaas en jullienne van pommodori

    * Vegetarisch
  • Romige mosterdsoep

    6,50

    met julienne van gerookte forel

  • Uiensoep *

    6,50

    gegratineerd met oude kaas

    * Vegetarisch
Burgers

Burgers

En royale burger
  • Black Angus* American Burger (200 gram)

    17,50

    op een brioche broodje met cocktailsaus, cheddar, augurk, gefrituurde uitjes en tomaat

    met frites en salade

  • Black Angus* Italian Burger (200 gram)

    17,50

    op een briochebroodje met Parmaham, tomaat, rucola, buffelmozzarella en truffelcrème

    met frites en salade

  • Black Angus* Spanish burger (200 gram)

    17,50

    op een brioche broodje met aioli, manchego kaas, chorizo, mesclun sla en tomaat

    Met frites en salade

  • Drie kleine runderhamburgers

    18,50

    op Italiaanse, Amerikaanse en Spaanse wijze

    met frites en salade

*100% gecertificeerd Angus-rundvlees uit Ierland.

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Caesar salad *

    10,50

    met romaanse sla, ei, croûtons, en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
  • Caesar salad met hoenderfilet

    12,50

    met romaanse sla, ei, croûtons, ansjovis en Parmezaanse kaas

  • Rundercarpaccio

    14,50

    met royale salade van rucola, olijven, zongedroogde tomaat en truffelcrème

  • Salade gegratineerde Val-dieu *

    16,50

    met gekarameliseerde noten, peer en parels van honing

    * Vegetarisch
  • Visserssalade

    17,50

    met tonijn, gerookte zalm, gerookte forel en Noorse garnalen

Heeft u een allergie? Meld het vooraf aan een van onze medewerkers!

Sandwiches (TOT 17:00)

Sandwiches (TOT 17:00)

Geniet van onze heerlijke sandwiches
  • Club sandwich

    10,50

    met kip, spek, tomaat, komkommer, mosterdmayonaise en spiegelei

  • Baguelino

    7,50

    achterham, oude kaas of jong belegen kaas

  • Baguelino

    8,00

    rosbief, gezond, eiersalade of tonijnsalade

  • Baguelino

    9,50

    gerookte zalm, Parmaham, rundercarpaccio of Val-dieu kaas

Baquelino broodjes worden bereid met kruidencrème en zijn er in twee soorten. Meergranen wit en meergranen donker.

 

Bastoncini (TOT 17:00)

Bastoncini (TOT 17:00)

Geniet van onze heerlijke Bastoncini's
  • Bastoncini

    7,50

    met ham, kaas en pesto

  • BASTONCINI *

    9,50

    met tomaat, buffelmozzarella en huisgemaakte tomatentapenade

    * Vegetarisch
  • BASTONCINI

    10,50

    met Parmaham, tomaat, buffelmozzarella en truffelcrème

  • BASTONCINI

    10,50

    met gerookte zalm, tomaat, buffelmozzarella en pesto

Een bastoncino is een smal Italiaans stokbroodje uit de oven en wordt geserveerd op een bedje van rucola.

Lunchgerechten (TOT 17:00)

Lunchgerechten (TOT 17:00)

Geniet van een heerlijk verzorgde lunch
  • 12-uurtje Maastricht

    12,50

    tomatensoep, American runderburgertje en kleine uitsmijter carpaccio

  • Uitsmijter

    8,00

    met ham, kaas, rosbief of spek

  • Uitsmijter met rundercarpaccio

    12,50

    met truffelcrème, rucola en Parmezaanse kaas

  • Omelet

    8,50

    met ham, kaas en champignons

  • Boerenomelet

    9,00

    met ham, kaas, spek en groenten

  • Boerentosti

    10,50

    met ham, kaas, champignons, rode ui en huisgemaakte tomatentapenade

  • Twee rundvleeskroketten

    8,00

    met frites of landbrood

  • Twee biologische rundvleeskroketten

    8,00

    met frites of landbrood

  • Pasteitje

    9,50

    met kippenragoût

  • Pasteitje

    11,50

    met kippenragoût en frites

  • Huisgemarineerde Indonesische varkenshaas (150 gram)

    12,50

    met pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, frites en salade

  • HUISGEMARINEERDE INDONESISCHE VARKENSHAAS (240 gram)

    16,50

    met pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, frites en salade

Het landbrood dat wij serveren wordt ambachtelijk gebakken door bakker Franssen uit Epen. U kunt hierbij kiezen uit wit of volkoren landbrood.

Hoofdgerechten (vanaf 17:00)

Hoofdgerechten (vanaf 17:00)

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Twee rundvleeskroketten

    10,50

    met frites of landbrood en salade

  • Twee biologische rundvleeskroketten

    10,50

    met frites of landbrood en salade

  • Pasteitje kippenragoût

    14,00

    met frites en salade

  • Lasagne bolognese

    12,50

    geserveerd met brood en salade

  • Lasagne verdura *

    12,50

    geserveerd met brood en salade

    * Vegetarisch
  • Penne pasta vegetarisch *

    14,50

    met pesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, broccoli, pijnboompitjes en rucola

    geserveerd met brood en salade

    * Vegetarisch
  • Penne pasta carbonara

    14,50

    met ei, Parmezaanse kaas en bacon geserveerd met brood en salade

  • HUISGEMARINEERDE INDONESISCHE VARKENSHAAS (240 gram)

    16,50

    met pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, frites en salade

  • Huisgemarineerde Indonesische varkenshaas (150 gram)

    12,50

    met pindasaus, atjar tjampoer, kroepoek, frites en salade

  • Kabeljauwfilet

    23,50

    met penne pasta, pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en rucola

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    17,50

    met aardappelgarnituur, warme groenten, frites en saus naar keuze

  • Black Angus biefstuk (200 gram)

    23,50

    met aardappelgarnituur, warme groenten, frites en saus naar keuze

Saus naar keuze: champignon-roomsaus, rode wijnsaus, peper-roomsaus of kruidenboter.​

Borrelhapjes

Borrelhapjes

De ideale aanvulling voor bij een borrel
  • Spaanse tapas

    13,50
  • Brasserie Big Bittergarnituur

    9,50
  • Stokbrood

    5,50

    Met rucolapesto, kruidenboter en tomatentapenade

  • Portie olijven

    3,50
  • Bitterballen

    8,00

    6 stuks of 12 stuks

    Kleine portie 4,00
  • gemengde warme hapjes

    12,00

    8 of 16 stuks

    Kleine portie 6,00
  • Kaas en worst

    5,00