Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

Geniet van onze koude voorgerechten.
  • Geitenkaas *

    11,50

    salade | amandel | stoofappel | stoofpeer | truffelhoning

    * Vegetarisch
  • Cocktail *

    12,00

    Hollandse garnalen | sinaasappel | venkel | Martini | lotuswortel

    * Vegetarisch
  • Rundercarpaccio

    12,00

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitjes | Parmezaan

  • Parmaham

    12,00

    courgettechutney | tomaat | zoete peper | rucola | balsamico

  • Caesar’s salad *

    12,50

    gegrilde hoenderfilet | romeinse sla | ansjovis | ei | Parmezaan | croûtons

    * Vegetarisch
  • Gemarineerde zalm

    12,50

    haricots verts | eikenblad sla | pastinaak

  • Half dozijn oesters

    13,50

    tabasco van groene en rode pepers | limoen

  • Vitello tonnato

    13,50

    kalfsmuis | kalfshaas | verse tonijn | tonijncrème | kappers

  • Fazant en wilde eend

    13,50

    fazantenpaté | eendenrollade | eendenlevermousse | vijg | pistache

Soepen

Soepen

Onze heerlijke huisgemaakte soepen.
  • Romige pompoensoep

    6,00

    sherry | groentechips

  • Limburgse mosterdsoep *

    6,00

    vleugje gember | mascarpone | krokante Serrano-ham

    * Vegetarisch
  • Tomaten-basilicumsoep *

    6,00

    crème-fraîche | saccottini pasta

    * Vegetarisch
  • Gegratineerde uiensoep *

    6,50

    tijm | rozemarijn | oude kaas

    * Vegetarisch
  • Wildbouillon

    6,50

    shi-i-take | beukenzwam | shiso purper | paarse peen

Tussengerechten

Tussengerechten

Begin uw diner met een van onze heerlijke Tussengerechten.
  • Agnolotti pasta *

    9,50

    vijg | Pecorino | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm

    * Vegetarisch
  • Snoekbaars *

    13,50

    tomaat | geitenkaas | saladeagnolotti pasta | vijg | Pecorino | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm

    * Vegetarisch
  • Kalfshaas

    15,50

    aardappelrösti | schorseneer | rode portsaus

Plat du Jour

Plat du Jour

Gerecht van de dag
  • Plat du Jour

    17,50

    Vraag uw gastheer of gastvrouw naar het gerecht van de dag

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Geniet van onze vegetarische gerechten.
  • Tortelloni pasta *

    16,50

    roerbakgroenten | quinoa | zongedroogde tomaat | koriander

    * Vegetarisch
  • Agnolotti pasta *

    16,50

    vijg | Pecorino | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm

    * Vegetarisch
  • Bladerdeegtaartjes *

    17,50

    Tomaat | geitenkaas | salade

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade. Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastheer of gastvrouw. 

Visgerechten

Visgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade
  • Twee sliptongetjes

    18,50

    geklaarde boter

  • Drie sliptongetjes

    22,50

    geklaarde boter

  • Duet van schelvis en snoekbaars

    19,50

    basilicum-venkelsaus

  • Zeeuwse mosselen

    21,50

    bereid met witte wijn | remouladesaus | cocktailsaus

  • Zeeuwse mosselen

    21,50

    bereid met oud bruin bier | remouladesaus | cocktailsaus

  • Kabeljauwfilet

    23,50

    saus van Noilly Prat

  • Zalmfilet

    24,50

    hollandaisesaus

  • Visserspalet

    25,50

    sliptong | kabeljauw | zeebaars | scampi | saus van citroengras | boterjus

  • Visserspalet

    49,50

    voor twee personen

  • Noordzeetong à la meunière

    37,50

    geklaarde boter

Alle visgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade. Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastvrouw of gastheer

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade
  • Gepaneerde varkensschnitzel

    17,50

    saus naar keuze

  • Gegrilde hoenderfilet

    17,50

    saus naar keuze

  • Gebakken kalfslever

    18,50

    krokant spek | gebakken rode ui | jus van rode port

  • Hertenstoof

    18,50

    knolselderijpuree | kastanje champignons | zuurkool | stoofpeer

  • Gebakken varkenshaas

    18,50

    saus naar keuze

  • Black Angus kogelbiefstuk

    23,50

    200 gram | saus naar keuze

  • Hertenbiefstuk

    25,50

    knolselderijpuree | kastanje champignons | stoofpeer | preiselbeerensaus

  • Tournedos

    28,50

    graangevoerd | 180 gram | saus naar keuze

  • Tournedos Rossini

    34,50

    | graangevoerd | 180 gram | gebakken eendenlever | rode portsaus

  • Chateaubriand

    47,50

    400 gram | voor 2 personen | roerbakgroenten | broccoli | 2 sauzen

  • ***

    Deze runderen grazen op de weelderige en groene weiden van Uruguay en verblijven minimaal honderd dagen in de open lucht, waar zij voer krijgen dat onder andere bestaat uit een mix van maïs, granen, hooi en luzerne gras.

  • ***

    De ranches San Alberto en El Rancho volgen protocollen op het gebied van dierenwelzijn, voedingswetenschap en productveiligheid. Als gevolg van deze speciale zorg bieden ze kwalitatief hoogwaardig rundvlees dat zich onderscheidt door marmering en sappigheid.

  • Mixed grill

    23,50

    runderbavette | kipfilet | varkenshaas | saus naar keuze

  • Mixed grill

    45,50

    voor 2 personen | roerbakgroenten | broccoli | 2 sauzen naar keuze

  • Black Angus rib-eye

    32,50

    300 gram | gebakken champignons | kruidenboter | saus naar keuze

Australisch rundvlees met mooie marmering. Voor de echte vleesliefhebber! De runderen van Jack’s Creek zijn gevoed met een speciaal samengesteld energierijk graandieet. Ze worden gefokt uit de beste bloedlijnen en worden geverifieerd als 100% Black Angus.

champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portjus | béarnaisesaus

Alle vleesgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade. Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastheer of gastvrouw.

Classic desserts

Classic desserts

Onze klassieke desserts
  • Dame Blanche

    7,50

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Mont Blanc

    7,50

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | advocaat | slagroom

  • Crème-brûlée

    7,50

    vanille | Bastogne-roomijs | kastanje-mousse

  • Appeltaartbavarois

    7,50

    appel | rozijn | kaneel | caramel

  • Marsepein

    7,50

    roomijs van rood fruit | rote grütze | merengue | munt

  • Arretjescake

    8,00

    biscuit | Haagsche hopjes-roomijs | banaan | chocolade siroop

  • Chocolade moelleux

    8,50

    Banyuls | pecan | walnoot | pistache | witte chocolademousse

  • Vers fruitsalade

    8,50

    stoofperensorbet | amaretto-sabayon | kletskop

  • Ruby chocolade

    9,50

    biscuit | frambozengelei | rozenschuimpjes | Ruby chocolade-roomijs

  • Frans kaasplankje

    11,50

    appelstroop | notenbrood | kweeperengelei

Flying desserts

Flying desserts

Laat u verrassen en maak een selectie uit deze kleine desserts!
  • Vers fruit

    3,00

    amaretto-sabayon | kletskop

  • Bolletje bastogne-roomijs

    2,75

    kastanje-mousse | crumble

  • Arretjescake

    3,00

    biscuit | banaan | chocoladesiroop

  • Petit crème-brûlée

    3,00

    vanille | maple syrup | munt

  • Bolletje Ruby

    2,75

    Ruby chocolade-roomijs | frambozencoulis | munt

  • Fille blanche

    2,75

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Bolletje Haagsche hopjes-ijs

    2,75

    oublie | caramel

  • Mini tarte tatin

    3,00

    klein op z’n kop gebakken appeltaartje | vanillesaus | munt

  • Bolletje stoofperensorbet

    2,75

    rote Grütze | stoofpeer

  • Brie de Meaux

    3,00

    gemberkrokant | kweeperengelei | balsamico-siroop | walnoot