Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte

À la carte

À la carte

  • Broodplankje – vegetarisch *

    6,50

    meergranenbrood | witbrood | pesto | tomatentapenade | aioli | olijven

    Supplement Seranoham | 8 maanden gerijpt + €4,-

    * Vegetarisch
  • Half dozijn oesters

    21,50

    6 oesters | sjalot | rode wijn azijn | citroen

    ook per stuk te bestellen voor €4,50

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Wildbouillon

    7,50

    knolselderij | wortel | bosui

  • Tom Kha Kai soep

    8,50

    kippendij | koriander | taugé | cashewnoten

  • Tomaten-basilicumsoep – vegetarisch *

    7,50

    kruidenroom

    * Vegetarisch
  • Bisque

    9,75

    schaal-schelpdieren | rouille | tuinkruiden

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Charcuterie plankje om te delen

    9,50

    Serranoham | Mortadella | Spinata Romana

  • Rundercarpaccio

    14,50

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitten | zongedroogde tomaat | Parmezaan

  • Gemarineerde zalm

    16,50

    avocado | gebakken scampi | miso | sambai vinaigrette

  • Bulgursalade – vegetarisch *

    14,50

    black eyed beans | dukkah | basilicum komkommer vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Steak tartaar

    16,50

    eidooier | piccalillycrème | cornichon | radijs | Aceto Balsamico vinaigrette

  • Eendenleverterrine

    16,50

    hazelnootcremé | brioche | uimonegask | champignon vinaigrette

Warme voorgerechten

  • Aardpeer ravioli – vegetarisch

    14,50

    aardpeer | spinazie | hazelnoot | truffel beurre blanc

  • Sliptong

    18,50

    meuniére | wortelcrème

  • Shortrib

    18,50

    paksoi | sjalot | knolcrème | knolvinaigrette

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Laat u verrassen door onze heerlijke hoofdgerechten
  • Fazant

    24,50

    zuurkool | seizoensgroenten | Preisselbeerensaus

  • Black Angus steak

    29,50

    seizoensgroenten | vleesjus* | rosé gebakken sukade

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    21,50

    seizoensgroenten | saus naar keuze **

  • Tournedos

    33,00

    seizoensgroenten | saus naar keuze **

  • Chateaubriand voor twee personen per persoon 34,50

    34,50

    seizoensgroenten | gebakken champignons | 2 sauzen naar keuze ** bereidingstijd tot 45 minuten

  • Hert

    29,50

    Hertenrug | Hertenstoof | zuurkool | Preisselbeerensaus

  • Zalmfilet

    24,50

    seizoensgroenten | beurre blanc

  • Sliptongen

    A la Meuniére | wortelcrème | seizoensgroenten

    Twee sliptongen 25,50

    Drie sliptongen 33,00

  • Rogvleugel

    27,50

    mosselen | rouille | schaaldieren saus

  • Aardpeer ravioli – vegetarisch *

    21,50

    spinazie | hazelnoot | truffel beurre blanc

    * Vegetarisch
  • Risotto – vegetarisch *

    23,50

    pompoen | gerookte botersaus | schorseneren | groene asperge

    * Vegetarisch

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade.

* champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portsaus

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiting van een culinaire avond
  • Sinaasappelbombe

    10,50

    kokos | kaneelijs

  • Citroen merengue

    11,50

    citroen sorbet | hangop | crumble

  • Kaasplank

    15,50

    vijgencompote | stroop | gember-notenbrood

  • Dame Blanche

    9,50

    vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

    Supplement: advocaat +2,50

  • Poire belle helène

    11,50

    Pecannoten | chocolade crumble | koffie-ijs