Direct naar de contentDirect naar de footer

Menukaart

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

Geniet van onze koude voorgerechten.
  • Geitenkaas *

    11,50

    salade | amandel | stoofappel | stoofpeer | truffelhoning

    * Vegetarisch
  • Cocktail

    12,00

    Hollandse garnalen | sinaasappel | venkel | Martini | lotuswortel

  • Rundercarpaccio

    12,00

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitjes | Parmezaan

  • Parmaham

    12,00

    courgettechutney | tomaat | zoete peper | rucola | balsamico

  • Caesar’s salad

    12,50

    gegrilde hoenderfilet | romeinse sla | ansjovis | ei | Parmezaan | croûtons

  • Gemarineerde zalm

    12,50

    haricots verts | eikenblad sla | pastinaak

  • Half dozijn oesters

    13,50

    tabasco van groene en rode pepers | limoen

  • Vitello tonnato

    13,50

    kalfsmuis | kalfshaas | verse tonijn | tonijncrème | kappers

Soepen

Soepen

Onze heerlijke huisgemaakte soepen.
  • Romige pompoensoep

    6,00

    sherry | groentechips

  • Limburgse mosterdsoep

    6,00

    vleugje gember | mascarpone | krokante Serranoham

  • Tomaten-basilicumsoep *

    6,00

    crème-fraîche | saccottini pasta

    * Vegetarisch
  • Gegratineerde uiensoep *

    6,50

    tijm | rozemarijn | oude kaas

    * Vegetarisch
Tussengerechten

Tussengerechten

Begin uw diner met een van onze heerlijke Tussengerechten.
  • Agnolotti pasta *

    9,50

    vijg | Pecorino | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm

    * Vegetarisch
  • Snoekbaars

    13,50

    tomaat | geitenkaas | saladeagnolotti pasta | vijg | Pecorino | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm

  • Kalfshaas

    15,50

    aardappelrösti | schorseneer | rode portsaus

Plat du Jour

Plat du Jour

Gerecht van de dag
  • Plat du Jour

    17,50

    Vraag uw gastheer of gastvrouw naar het gerecht van de dag

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Geniet van onze vegetarische gerechten.
  • Tortelloni pasta *

    16,50

    roerbakgroenten | quinoa | zongedroogde tomaat | koriander

    * Vegetarisch
  • Agnolotti pasta *

    16,50

    vijg | Pecorino | rucola | pijnboompitjes | honing | tijm

    * Vegetarisch
  • Penne pasta *

    14,50

    met pesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, broccoli, pijnboompitjes en rucola

    geserveerd met brood en salade

    * Vegetarisch
  • Bladerdeegtaartjes *

    17,50

    Tomaat | geitenkaas | salade

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade. Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastheer of gastvrouw. 

Visgerechten

Visgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade
  • Twee sliptongetjes

    18,50

    geklaarde boter

  • Drie sliptongetjes

    22,50

    geklaarde boter

  • Duet van schelvis en snoekbaars

    19,50

    basilicum-venkelsaus

  • Zeeuwse mosselen

    21,50

    bereid met witte wijn | remouladesaus | cocktailsaus

  • Zeeuwse mosselen

    21,50

    bereid met oud bruin bier | remouladesaus | cocktailsaus

  • Kabeljauwfilet

    23,50

    saus van Noilly Prat

  • Zalmfilet

    24,50

    hollandaisesaus

  • Visserspalet

    25,50

    sliptong | kabeljauw | schelvis | snoekbaars | basilicum-venkelsaus | boterjus

  • Visserspalet

    49,50

    voor twee personen

  • Noordzeetong à la meunière

    37,50

    geklaarde boter

Alle visgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade. Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastvrouw of gastheer

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade
  • Gepaneerde varkensschnitzel

    17,50

    saus naar keuze

  • Gegrilde hoenderfilet

    17,50

    saus naar keuze

  • Gebakken kalfslever

    18,50

    krokant spek | gebakken rode ui | jus van rode port

  • Gebakken varkenshaas

    18,50

    saus naar keuze

  • Black Angus kogelbiefstuk

    23,50

    200 gram | saus naar keuze

  • Tournedos

    28,50

    graangevoerd | 180 gram | saus naar keuze

  • Tournedos Rossini

    34,50

    | graangevoerd | 180 gram | gebakken eendenlever | rode portsaus

  • Chateaubriand

    47,50

    400 gram | voor 2 personen | roerbakgroenten | broccoli | 2 sauzen

  • Mixed grill

    23,50

    runderbavette | kipfilet | varkenshaas | saus naar keuze

  • Mixed grill

    45,50

    voor 2 personen | roerbakgroenten | broccoli | 2 sauzen naar keuze

  • Black Angus rib-eye

    32,50

    300 gram | gebakken champignons | kruidenboter | saus naar keuze

Sauzen: champignonroomsaus | stroganoffsaus | peperroomsaus | rode portjus | béarnaisesaus

Alle vleesgerechten worden geserveerd met een warm bordgarnituur, frites en salade. Wenst u liever een ander aardappelgarnituur, rijst of pasta? Of wenst u extra warme groenten; haricots-verts, broccoli, roerbakgroenten of bloemkool? Dit kunt u uiteraard bestellen bij uw gastheer of gastvrouw.

Classic desserts

Classic desserts

Onze klassieke desserts
  • Dame Blanche

    7,50

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Mont Blanc

    7,50

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | advocaat | slagroom

  • Crème-brûlée

    7,50

    vanille | Bastogne-roomijs | chocolade-mousse

  • Bavarois

    7,50

    hazelnoot | stoofappel | caramel

  • Marsepein

    7,50

    roomijs van rood fruit | rote grütze | merengue | munt

  • Arretjescake

    8,00

    biscuit | Haagsche hopjes-roomijs | banaan | chocolade siroop

  • Chocolade moelleux

    8,50

    Banyuls | pecan | walnoot | pistache | witte chocolademousse

  • Vers fruitsalade

    8,50

    perensorbet | amaretto-sabayon | kletskop

  • Ruby chocolade

    9,50

    biscuit | frambozengelei | rozenschuimpjes | Ruby chocolade-roomijs

  • Frans kaasplankje

    11,50

    appelstroop | notenbrood | kweeperengelei

Flying desserts

Flying desserts

Laat u verrassen en maak een selectie uit deze kleine desserts!
  • Vers fruit

    3,00

    amaretto-sabayon | kletskop

  • Bolletje bastogne-roomijs

    2,75

    chocolade-mousse | crumble

  • Arretjescake

    3,00

    biscuit | banaan | chocoladesiroop

  • Petit crème-brûlée

    3,00

    vanille | maple syrup | munt

  • Bolletje Ruby

    2,75

    Ruby chocolade-roomijs | frambozencoulis | munt

  • Fille blanche

    2,75

    vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom

  • Bolletje Haagsche hopjes-ijs

    2,75

    oublie | caramel

  • Mini tarte tatin

    3,00

    klein op z’n kop gebakken appeltaartje | vanillesaus | munt

  • Bolletje perensorbet

    2,75

    rote Grütze | stoofpeer

  • Brie de Meaux

    3,00

    gemberkrokant | kweeperengelei | balsamico-siroop | walnoot