Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte

À la carte

À la carte

  • Broodplankje – vegetarisch *

    7,50

    zuurdesem brood wit of bruin | 2 dips | olijven

    supplement: charcuterie Serranoham & Mortadella + €4,50

    * Vegetarisch
  • Half dozijn oesters

    21,50

    in 3 bereidingen: Sambai azijn - bieslook | gegratineerde Rockefeller | gin - tonic granité

    ook per stuk te bestellen voor €4,50

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Rundercarpaccio

    15,50

    truffelcrème | rucola | olijven | pijnboompitten | zongedroogde tomaat | Parmezaan

  • Huis gemarineerde zalm

    16,50

    scampi | avocado | parelcouscous | karnemelk vinaigrette | ponzu |

  • Burrata - Pompoen

    16,50

    basilicumcrème | pompoen chutney | rucola pesto | pompoen vinaigrette

  • Miso aubergine

    14,50

    avocado | gepofte biet | olijf crunch | za'atar vinaigrette

  • Toast eendenlever

    16,50

    eendenlevermousse | brioche | ibericoham | hazelnoot | truffel - madeira jus

  • Rillette eend

    16,50

    sponszwam | kippenhuidkrokant | tom kha kai vinaigrette

  • Shortrib – warm geserveerd

    16,50

    spitskool | sjalot | knolcrème | knolselderij vinaigrette

  • Sliptong – warm geserveerd

    18,50

    a la meuniére | wortelcrème

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Pompoensoep

    9,50

    pompoencompote | pompoenpitjes | crème fraîche

  • Ossenstaart bouillon

    9,50

    ossenstaart | knolselderij| beukezwam

  • Tomaten-basilicumsoep

    8,50

    kruidenroom

  • Bisque

    10,50

    schaal-schelpdieren | rouille | tuinkruiden

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Eendenborst

    27,50

    seizoensgroenten | gegrilde en gelakte eendenborst | vleesjus

  • Gepaneerde varkensschnitzel

    21,50

    seizoensgroenten | saus naar keuze *

  • Black Angus steak

    29,50

    seizoensgroenten | vleesjus* | rosé gebakken sukade

  • Tournedos

    35,50

    seizoensgroenten | truffel - Madeira saus

    supplement: eendenlever + €6,00

  • 'Sharerib' - voor twee personen per persoon 29,50

    59,00

    400 gram short rib | gegrilde spitskool | seizoensgroente | vleesjus

  • Shortrib

    29,50

    200 gram short rib | seizoensgroenten | vleesjus

  • Iberico varkenswangen

    27,50

    aardappelpuree | seizoensgroenten | vleesjus

  • Zalmfilet

    28,50

    seizoensgroenten | beurre blanc

  • Sliptongen

    27,00

    A la Meuniére | wortelcrème | seizoensgroenten

    Twee sliptongen

    Drie sliptongen + 8 euro

  • Kabeljauw

    29,50

    geschaafde eidooier | bleekselderij | vadouvan-boter saus

  • Zeebaars

    29,50

    mosselen | venkel-dille salade | escabeche jus

  • Melanzane

    24,50

    gepofte tomaat | courgette | antiboise jus | gnocchi

  • Truffelrisotto

    26,50

    mimolette kaas | hazelnoot | paddenstoelen | truffel beurre blanc

  • Polenta

    22,50

    prei | bimi | wortel | gorgonzolasaus

  • Vegetarische schnitzel *

    21,50

    gepofte knolselderij schnitzel | seizoensgroenten | knolselderij vinaigrette

    * Vegetarisch

* Wenst u een andere saus dan onze huisgemaakte vleesjus? Dan kunt u uiteraard uit onderstaande sauzen kiezen. ** champignonroomsaus | vleesjus | peperroomsaus | rode wijnsaus

Voor bij de koffie

Voor bij de koffie

  • Pastel de nata

    3,50

    Supplement: vanille ijs | + 2,50

  • Mini dame blanche

    4,50

    vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiting van een culinaire avond
  • Pistache

    11,50

    kataifi | chocolade | bastogne | pistache ijs

  • Mandarijn - Perzik

    11,50

    perzik compote | mandarijn mousse | mandarijn sorbet

  • Bananen ijs

    11,50

    baba au rhum van bananenbrood | parfait | dulce de leche

  • 5 soorten kaas

    15,50

    vijgencompote | stroop | gember-notenbrood

  • Dame Blanche

    10,50

    vanille roomijs | warme chocoladesaus | slagroom

    Supplement: advocaat +2,50