Direct naar de contentDirect naar de footer

Sportief

Actief bezig zijn, waar kan dat nou beter dan in Zuid-Limburg. De prachtige heuvels, de unieke faciliteiten en de vele evenementen maken Zuid-Limburg een uitstekende basis voor een sportief weekendje weg!

Golf in Zuid-Limburg

Golf in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg biedt uitstekende gelegenheid om te spelen op golfbanen met veel hoogteverschil en prachtige vergezichten. Een unieke ervaring voor zowel beginners als professionele golfers.

Lees meer
Wandelen

Wandelen

Zuid-Limburg staat bekend als schitterend wandelgebied. Het groene heuvelland kenmerkt zich door fantastische vergezichten. Uiteraard kunt u bij onze receptie terecht voor wandelroutes, die u de mooiste plekjes van Zuid-Limburg laten zien. Ook verzorgen wij graag een lunchpakket, zodat u de hele dag heerlijk op weg kunt!

Fietsen

Fietsen

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Zuid-Limburg heeft namelijk meer te bieden dan alleen deze heuvels.

Meer informatie
Skiën

Skiën

Wilt u zich graag voorbereiden op het nieuwe wintersportseizoen? Of wilt u misschien eens kennismaken met skiën of snowboarden? Bij SnowWorld in Landgraaf is het mogelijk! In het zuiden van Limburg ligt 's werelds grootste indoor wintersportresort. Met vijf pistes en acht liften zijn er ontelbare afdalingen mogelijk.

Wielrennen

Wielrennen

Zuid-Limburg is dé omgeving voor wielrenners! Het Limburgs heuvellandschap is een uitdagend parcours voor wielrenners. Een beter startpunt als Hotel Maastricht kunt u niet bedenken, wij proberen u als wielrenner (of ploeg) een fantastisch verblijf te bezorgen!

Active Outdoor

Active Outdoor

Lekker actief de deur uit kun je het beste in Zuid-Limburg. Of het nu gaat om unieke ondergrondse avonturen, waterrecreatie, survival, wandelen en/of fietsen, nergens kan dit uitdagender en mooier dan tussen de glooiende heuvels. Foto: ASP adventure