Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk
Live cooking buffet!

Geniet van onze vijf Live Cooking "stations" & buffet

Geniet van een heerlijk keuzemenu!

Restaurants

In verband met Corona zijn momenteel alle eet- en drinkgelegenheden helaas gesloten. Om u tijdens uw verblijf zo goed mogelijk te voorzien, bieden wij de volgende alternatieven:

Ontbijt
Bij de ingang van het restaurant kunt u tussen 07.00 en 10.00 uur (maandag t/m vrijdag) of 08.00 en 10.30 uur (zaterdag en zondag) een goedgevuld ontbijtpakket afhalen. Dit kunt u nuttigen op uw hotelkamer of meenemen voor onderweg.

Wilt u liever iets uitgebreider ontbijten? Dan kunt u tussen 08.00 en 10.00 uur een luxe ontbijtplateau ophalen bij de ingang van het restaurant.

Reserveren is noodzakelijk voor beide producten, dit kan bij onze receptie medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de ontbijtmogelijkheden.

Lunch en Diner
Vanaf 15 december 2020 t/m 2 maart 2021 bieden wij een beperkte lunch- en dinerkaart aan tussen 12.00 en 21.00 uur. Bestellen kan door middel van het scannen van de QR-code in uw kamer of telefonisch via de receptie. Na het bestellen zullen wij uw maaltijd bezorgen tot aan de deur van uw kamer, hier kunt u het van een karretje afnemen terwijl de medewerker afstand neemt.

Bekijk hier de tijdelijke menukaart.

N.B. Na 20.00 uur is de verkoop van alcohol niet meer toegestaan.

Pasen brunchbox to go

Pasen brunchbox to go

Haal voor de Paasdagen de befaamde Valk Paasbrunch bij u in huis! Met onze Brunchbox kunt u tijdens de Paasdagen genieten van overheerlijke brunchgerechten. Het enige dat u hoeft te doen is deze online te bestellen en op het gewenste tijdstip op te halen.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1690 beoordelingen
Fleur
Hotel Maastricht 
Super service en eten is heerlijk!

Het eten was heerlijk! De jongeman die ons bediende was super netjes maar was ook in voor een gezellig gesprekje! Al met al een super goede ervaring.

Geniet van restaurantvoordeel

Geniet van restaurantvoordeel

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer Restaurant ID
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

MEER RESTAURANT ID

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.