Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk
Live cooking buffet!

Geniet van onze vijf Live Cooking "stations" & buffet

Geniet van een heerlijk keuzemenu!

Restaurants

In verband met Corona zijn momenteel alle eet- en drinkgelegenheden in ons hotel gesloten. Vanaf woensdag 28 april 2021 is ons terras geopend van 12:00-18:00.

Bekijk hier onze roomservicekaart

Om u tijdens uw verblijf zo goed mogelijk te voorzien, bieden wij de volgende alternatieven:

Afhalen - Ontbijt
Vanaf 28 april 2021 is het enkel mogelijk om uw ontbijt af te halen. Bij de ingang van het restaurant kunt u tussen 06.30 en 10.30 uur (maandag t/m vrijdag) of 07.00 en 11.00 uur (zaterdag en zondag) zelf een plateau vullen op ons uitgebreide ontbijtbuffet. Dit kunt u nuttigen op uw hotelkamer.

Reserveren is noodzakelijk, dit kan bij onze receptie medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de ontbijtmogelijkheden.

Terras
Ons terras zal geopend zijn van 12:00 tot 18:00 voor een drankje, een uitgebreide lunch of een overheerlijke borrel. Het is niet mogelijkom voor het terras te reserveren. De keuken voor het terras zal sluiten om 17:00. Bij slecht weer zal het terras helaas gesloten zijn.

Afhalen - Lunch & Diner
Vanaf 15 december 2020 t/m 11 mei 2021 is het restaurant en de brasserie gesloten. Wij bieden een beperkte lunch- en dinerkaart aan tussen 12.00 en 21.00 uur. Bestellen kan door middel van het scannen van de QR-code in uw kamer of telefonisch via de receptie. Na het bestellen zullen wij uw maaltijd bezorgen tot aan de deur van uw kamer, hier kunt u het van een karretje afnemen terwijl de medewerker afstand neemt.

Bekijk hier onze roomservicekaart

N.B. Na 20.00 uur is de verkoop van alcohol niet meer toegestaan.

Brasserie

Brasserie

Vanaf 28 april zal ons Brasserie terras dagelijks geopend zijn tussen 12:00 en 18:00 uur. U kunt tot 17:00 uur aan tafel gaan. Reserveren voor het terras is niet mogelijk.
Moederdag brunchbox

Moederdag brunchbox

Op Moederdag, zondag 9 mei, is het tijd om de liefste moeders massaal te verwennen. Met onze feestelijke moederdagbrunchbox verwent u haar thuis met een box vol lekkere brunchgerechten en maakt u deze dag nóg specialer.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1690 beoordelingen
Kim
Hotel Maastricht 
Heerlijk gegeten

Alles was lekker

Geniet van restaurantvoordeel

Geniet van restaurantvoordeel

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer Restaurant ID
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

MEER RESTAURANT ID

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.